Om oss

Vi är ett företag fokuserat på hållbarhet med ett mål, att avsevärt förbättra samhällets vattenresiliens i en föränderlig miljö, vilket leder till en generell minskning av behovet av plastflaskor och andra skadliga behållare genom att erbjuda rent vatten fritt från mikroplaster och skadliga kemikalier, framställt här i Norden!

Vår lösning

Produkten

Auqvian framställer dricksvatten med hjälp av fukt som finns i luften och den naturliga kondensationsprocessen, samt ett antal lämpliga filter.

Beroende på dina behov kan våra AWG-enheter generera allt från 20 till 20 000 liter ultrarent vatten varje dag, beroende på temperatur- och fuktighetsförhållandena.

Vårt erbjudande

Vår ambition är att lösa situationer där det idag finns vattenbrist och vattenrelaterade problem i Norden och ytterligare förbättra effektiviteten i vattenproduktionen, förbättra motståndskraften samt implementera teknologier som kan producera vatten i alla miljöer.
Vi vill skapa "säkert och tryggt dricksvatten från luft" en standard över hela Norden.

Vi erbjuder lösningar för att tillhandahålla rent vatten fritt från mikroplaster med ett neutral pH värde.

Vår vision är hållbar och ekologisk och den omfattar enskilda individer, kommersiella och industriella sektorer, hälso- och livsmedelssektorn samt många andra områden.

Skyddar ekosystemet

Vatten är den mest grundläggande hörnstenen för liv. Den släcker törsten, hjälper till med odling av mat och har format den värld vi lever i.
Att bo i Norden brukar förknippas med en känsla av 'säkerhet och trygghet', men saker håller på att förändras på grund av klimatförändringarnas effekter.

Vår planet är värdefull och kvaliteten på Auqvians produkter utgör första steget i att skydda ett sårbart ekosystem. Att erbjuda rent vatten och respektera en hållbar utveckling innebär att tillhandahålla en hållbar lösning för planeten och hela dess befolkning.

Globalt slängs en miljon plastvattenflaskor varje minut, varav 91% hamnar på soptippar, i förbränning eller i våra hav.

Användningsområden

Auqvian erbjuder lösningar för privatpersoner, kontor, kommersiella miljöer, flygplatser, kollektivtrafik, jordbruk, samhällsbredskap och mer.

Jordbrukssektorn förstår vikten av vattenkvalitet, då en hög salthalt eller föroreningar kan negativt påverka grödor. Auqvians lösning erbjuder bland annat rent vatten optimerat för bevattning.

En pålitlig distributör

Vi har dedikerat våra resurser till att leverera högkvalitativt och rent vatten


På Auqvian levererar vi toppmorderana atmosfäriska vattengeneratorer (AWG) som utnyttjar atmosfärens kraft för att producera rent högkvalitativt vatten. Glöm oro för vattenbrist och föroreningar. Våra AWG-enheter är en hållbar lösning som fungerar i samspel med miljön.


Som en pålitlig distributör av AWG-enheter förstår vi de unika behoven hos de nordiska marknaderna. Vi kombinerar vår lokala expertis med globala standarder för att erbjuda dig AWG-teknik i toppklass som överträffar förväntningar.


Våra AWG-enheter framställer vatten genom kondensation, vilket säkerställer att det är fritt från skadliga kemikalier, mikroplaster och föroreningar. Det är som att ha ditt eget vattenreningsverk hemma eller i din verksamhet.


Vi erbjuder olika modeller av AWG-enheter för att möta dina specifika krav. Vi skräddarsyr våra lösningar för att passa dina behov.


Vårt dedikerade team finns här för att hjälpa dig. Från installation till underhåll, vi hjälper dig genom hela processen.

Upplev friheten att ha en ren och hållbar vattenkälla inom räckhåll. En framtid för de nordiska länderna kan inte längre påverkas av brist på ren, färskt dricksvatten fritt från föroreningar och mikroplaster

unsplash